Endret: 12 jun 2019     Opprettet: 3 jul 2013

Postkasseskilt og callinganlegg

Husk å merke din egen postkasse! Kun godkjente skilt skal benyttes. Både eier og evt. leietaker har ansvar dette. Frist for merking er 10 dager fra overtakelse. Styret fjerner skilt som ikke er i tråd med reglene. Du må også sørge for at riktige navn registreres i callinganlegget.

Postkasseskilt: I henhold til § 5 i husordensreglene plikter hver enkelt seksjonseier å påse at postkassen er utstyrt med navn på beboer(e) av seksjonen. Kun originale skilt bestemt av styret godtas.

Dersom du har kjøpt leilighet i sameiet, er leietaker, eller trenger nytt skilt til postkassen, kan du for eksempel bestille dette fra Låsspesialisten i Grefsenveien 9b på Sandaker.

Skiltet kan bestilles i butikken eller per e-post: post@22228888.no.

Følgende informasjon må oppgis:

Beboer tilhører Sameiet Lisa Kristoffersens plass, Bergensgata 26 – 38.

Skiltet skal være standard hvitt med sort tekst og størrelsen er 93 mm (bredde) x 58 mm (høyde). Skiltet til ringeklokketablået er standard hvitt med sort tekst og størrelsen er 55 mm (bredde) x 15 mm (høyde).

Navn som skal stå på skiltet. (Skiltet kan ha inntil 5 linjer à 20 tegn inkludert mellomrom).

Skiltet hentes hos Låsspesialisten og betales over disk. Butikken ligger i gangavstand fra sameiet eller kun er kort kjøretur unna. Skiltet er som regel ferdig samme uken de blir bestilt.

Postkasseskiltet monterer du selv innenfra postkassen. Dersom luken er trang, kan skiltet klippes litt i kantene.

Callinganlegget: Beboere er ansvarlig for å informere styret om hvilke navn som skal legges inn i callinganlegget.

Spørsmål? Kontakt styret på adressen lisakristoffersensplass@hotmail.com.