23 apr 2019

Velkommen til dugnad 6. og 7. mai

Årets dugnad holdes mandag 6. og tirsdag 7. mai 2019 kl. 18.00 - 20.00. Vi gleder oss til godt oppmøte og samarbeid!

Vi håper alle vil være med på å rydde, vaske og plante, og gjøre det trivelig i sameiet vårt. Det er mange oppgaver å ta fatt på. Ved at vi alle bidrar litt, sparer vi utgifter til innleid hjelp. Det kommer oss alle til gode.

På grunn av planlegging av det som skal gjøres, oppfordrer vi dere til å oppgi hvilken dato det passer best å delta. Vi har hengt opp en navneliste ved postkassene.

Gi oss gjerne tilbakemelding på forhånd dersom du ikke kan være med, send da e-post til lisakristoffersensplass@hotmail.com. Du vil få beskjed om alternativ arbeidsoppgave som kan utføres en annen dag.

De av dere som ikke melder fra på forhånd, og som ikke møter opp på en av dugnadsdagene, vil få tilsendt et krav om dugnadsgebyr på kr 400. Pengene vil sameiet bruke til oppgaver som vi kan kjøpe fra vaktmesteren.

Fint om du fjerner matter og evt. gjenstander utenfor inngangsdøren, da svalgangene skal spyles.

Container for blandet avfall er bestilt i samme uke, og den plasseres ved nedkjøringen til garasjeanlegget. Alle i sameiet kan bruke containeren, men den vil bli utstyrt med lås for å unngå bruk av andre enn oss (informasjon om kode eller nøkkel følger).

Vel møtt til en aktiv, sosial og hyggelig dugnadskveld!