4 mai 2020

Velkommen til dugnad 5. og 6. mai

Tirsdag 5. og onsdag 6. mai 2020 kl. 18.00 - 20.00 er det tid for årets dugnad i sameiet. Vi håper mange har anledning til å delta!

Dette er en fin måte å bli bedre kjent med dine naboer på, og samtidig får vi rengjort svalgangene og oppgangen, og gjort klart uteområdet til sommeren.

Dugnaden gjennomføres i samsvar med myndighetenes smitteverntiltak, som krav om forsvarlig avstand og størrelse på grupper.

På grunn av planlegging av det som skal gjøres, oppfordrer vi dere til å oppgi hvilken dato det passer best å delta. Vi har hengt opp en navneliste ved postkassene.

Fint om du fjerner matter og evt. gjenstander utenfor inngangsdøren, da svalgangene skal spyles.

Container for blandet avfall er bestilt fra 5. til 7. mai, og den plasseres ved nedkjøringen til garasjeanlegget. Alle i sameiet kan bruke containeren, men den vil bli utstyrt med lås for å unngå bruk av andre enn oss.

NB! Farlig avfall/elektriske artikler skal ikke legges i container. Hver og en må selv sørge for å levere dette på nærmeste gjenbruksstasjon. Se mer info om avfallshåndtering her.

Vi minner om at også sykkelboden skal ryddes/kostes. Voldsløkka park har dugnad 14. mai, og det er derfor fint om alle sørger for – innen denne datoen - å ikke ha sykkelen fastlåst til stativene, slik at det er mulig å flytte på sykkelen ifm. dette arbeidet.

Vel møtt til en aktiv, sosial og hyggelig dugnadskveld!