31 mai 2018

Nytt callinganlegg monteres i juni

18. og 19. juni får vi nytt callinganlegg! Om du ikke er hjemme da, må du sørge for at montørene kommer inn i leiligheten.

Styret har vedtatt å få skiftet ut vårt gamle callinganlegg, da det har begynt å dukke opp feil på anlegget. Styret tok opp saken til avstemning på årsmøtet i mars, hvor det ble vedtatt å kjøpe nytt.

Selskapet Assistent Partner AS skal levere anlegget. De kommer for å montere det mandag 18. juni og tirsdag 19. juni. Montørene må inn i hver enkelt leilighet i løpet av disse to dagene.

Hvis dere ikke kan være hjemme 18. og 19. juni, dere legge en konvolutt med nøkkel, merket leilighetsnummer og navn, i styrepostkassen som henger på veggen ved postkassene.

Sameiet dekker kostnaden for minste videoskjerm på 3,5 tommer. Men det er mulig å få montert en større skjerm (7 tommer) ved å betale et mellomlegg på kr 1000,- inkl. mva.

Det er hengt opp et oppslag hvor hver enkelt kan krysse av hvilken skjermstørrelse man ønsker. Frist for å melde fra om dette, er 12. juni.

Evt. spørsmål kan sendes styret på e-postadressen lisakristoffersensplass@hotmail.com, eller dere kan legge en lapp i styrets postkasse.