5 jul 2017

Hva mener du om Oslo Sommertid?

I går ble sperringene rundt Voldsløkka fjernet, og Oslo Sommertid er historie - for denne gang. Hva syns du om arrangementet? Både vi og bydelen er interessert i å høre din mening.

Nærmere 35.000 mennesker var til stede da Oslo Sommertid gikk av stabelen søndag 2. juli. Uken før arrangementet var Voldsløkka sperret av med gjerde på grunn av forberedelser. 

Når vi nå er "tilbake til normalen", vil vi gjerne høre hvordan du opplevde det å ha et så stort arrangement like i nærheten. Det vil også Sagene bydel.

Styrelederen både for Lisa Kristoffersens Plass og Voldsløkka Park har stilt seg undrende til at sameiene ikke ble involvert i forbindelse med dette første arrangementet. Men dersom Oslo Sommertid skal arrangeres på nytt neste år, håper vi at sameiet blir spurt til råds.

Derfor er det viktig at vi vet hva dere som bor her, mener. Fint om du kan sende oss noen ord på e-postadressen lisakristoffersensplass@hotmail.com, eller legge en lapp i styrets postkasse.

Vi oppfordrer dere også til å svare på spørreundersøkelsen som bydelen gjennomfører, med frist 10. juli. Du finner undersøkelsen på denne siden.