15 apr 2018

Dugnad 2. og 3. mai

Årets dugnad holdes onsdag 2. og torsdag 3. mai 2018 kl. 18.00 - 20.00. Vi gleder oss til godt oppmøte og samarbeid!

Vi håper alle vil være med på å rydde, vaske og plante, og på den måten gjøre det triveligere i sameiet vårt. Det er mange oppgaver å ta fatt på. Ved at vi alle bidrar litt, sparer vi utgifter til innleid hjelp. Det kommer oss alle til gode.

På grunn av planlegging av det som skal gjøres, oppfordrer vi deg til å oppgi hvilken dato det passer for deg å delta. Vi har hengt opp en navneliste ved postkassene.

Gi oss gjerne tilbakemelding på forhånd dersom du ikke kan delta, send da e-post til lisakristoffersensplass@hotmail.com. Du vil få beskjed om alternativ arbeidsoppgave som kan utføres en annen dag.

De av dere som ikke melder fra på forhånd, og som ikke møter opp på en av dugnadsdagene, vil få tilsendt et krav om dugnadsgebyr på kr. 400. Pengene vil sameiet bruke til oppgaver som vi kan kjøpe fra vaktmesteren.

Fint om du fjerner matter og evt. gjenstander utenfor inngangsdøren, da svalgangene skal spyles.

Container for blandet avfall er bestilt til samme uke, og den plasseres ved nedkjøringen til garasjeanlegget. Alle i sameiet kan bruke containeren, men den vil bli utstyrt med lås for å unngå bruk av andre enn oss (informasjon om kode eller nøkkel følger).

Vel møtt til en aktiv, sosial og hyggelig dugnadskveld!